Forandring er det eneste konstante i livet. Mønter og sedler har tjent som prioriteret betalingsmiddel i evigheder. Nu overtages disse traditionelle betalingsmetoder hurtigt af højteknologiske kort. Denne nye teknologiske tidsalder kræver nye typer punge. En som beskytter både dine personlige oplysninger og dine penge. Secrid pungen gør netop dette, både med hensyn til sikkerhed og stil.

RFID

Plastikkort går en hård tid i møde, de bliver bøjet og skøre i din lomme. Specielt RFID/NFC kort er ikke sikkert opbevaret i din regulære pung. RFID (Radio Frequency Identification) eller NFC (Near Field Communication) kort har en chip og en antenne til trådløs kommunikation.

FIREWALL

Disse kort, som f.eks. transportpas, nye kredit kort og adgangskort, kan aktiveres, vælges og kopieres, på mange meters afstand, uden at du opdager det. Secrid Cardprotector virker som en firewall i din pung. Læs mere om RFID hér

STOP TYVEN

Ved at minimere tidsforbruget og brugen af stærkt signal, bliver du udenfor rækkevidde for digitale lommetyve.

For at bruge et RFID/NFC kort på sikker vis, skubber du det 3 cm ud af cardprotector; følsomheden for radiosignal er da stærkt reduceret, men stadig tilstrækkelig til kontakt på kort afstand.