Siden 1990 har vi; René van Geer (Technical University ”TU” Delft) & Marianne van Sasse van Ijsselt (Charles Montaigne Fashion Acedemy); været aktive på området design.

2009

I 2009 blev kortbeskytteren født.
I 1990 etablerede vi designagenturet ”Design Service International (DSI). Senere blev DSI konventeret til SPIRID oprettelse. I tyve år har vi og vores kreative team medvirket til produktfornyelser for firmaer som f.eks. Maxi-Cosi, KPN telecom, Sitecom og Quooker.

ELEKTRONISK BETALING

Samtidigt med at vi har arbejdet på forskellige produkter forbundet med elektronisk betaling for Postbank, ING og Rabobank, blev vi indvolveret i introduktionen af Nederlandsk debit kort, Chipper og Chipknip.

Konsumenterne var ikke tilfredse med det voksende antal af plastikkort, som deres punge ikke var velegnede til. I 1997 inspirerede det os til at udvikle den første kortholder – the Bodycard. Bodycard, ligesom vores følgende produkter, var produceret i Nederlandene.

1997

Forbrugerne var ikke tilfredse med det voksende antal af plastikkort, som deres punge ikke var velegnede til. I 1997 inspirerede det os til at udvikle den første kortholder – the Bodycard. Bodycard, ligesom vores følgende produkter, var produceret i Nederlandene.

RED DOT DESIGN AWARD

I 2009 lancerede vi ”Secrid Cardprotector” på markedet, hvilket gjorde at vi vandt en Red Dot Design Award i 2010. Samme år startede vi med at markedsføre vores egen linie af læderpunge. I 2012 vandt vi ”Aluminium Award” med vores Miniwallet.

Vi er stolte af de awards vi har vundet, og vores Secrid produkter bliver allerede solgt i 38 lande. Vores drøm er blevet til virkelighed, og vi fortsætter med at udvikle nye produkter.